Palautetta Startti Plus -asiakkailtamme

Startti Plus -asiakkaamme ovat olleet palveluumme todella tyytyväisiä: viimeisimmän raportin mukaan TE-toimiston palautekyselyyn jätettyjen asiakaspalautteiden keskiarvo oli peräti 4,71/5.

Virallisen palautekyselyn lisäksi olemme saaneet todella mieltä lämmittäviä palautteita myös  suoraan asiakkailtamme – alla muutama esimerkki:

”Sain valmennusta ammattitaitoisella, jämäkällä ja rohkealla asenteella. Jokaista tapaamista odotin innolla ja jokaisen tapaamisen jälkeen olin voimaantunut ja entistä innokkaampi. Sain konkreettisia vinkkejä oman liiketoiminnan kehittämiseen ja tarpeellista sparrailuapua. Asiat selkiytyivät päässä ja sain tärkeitä oivalluksia valmennuksen aikana. Kiitos tueasta, avusta ja kannustavista sanoista!”

”Kiitos tästä Startti Plus -matkasta. Tämä on ollut minulle oikeasti todella hyödyllinen ja antoisa! Summa summarun olin todella tyytyäväinen, että löysin sinut ja sain aivan valtavasti apua/sparrausta juuri minulle sopivalla tavalla ☺️”

”On ollut todella kiva käydä Startti Plussaa kanssasi läpi. Niin paljon uutta ja ihmeellistä että tämän tädin pää on ollut pyörällä muutamankin kerran, mutta niin mielenkiintoista ja opettavaista. Palautelomake täytetty, arvosanaksi 10+.”

”Kiitos yhteistyöstä, mulla tuli ihan mieletön boosti ja hyvä flow perjantain tapaamisen jälkeen. Nyt lähti markkinoinnit ja mainonnat liikkeelle uudella innolla, on puskaradiot ja viidakkorummut hallussa, kalenterissa aikoja ja maksullisia mainoksia suunnitellaan. Samoin hahmotellaan jo meiän firman tulevia nettisivuja, jos kohta alkaisin niitä tekemään ennen kun taas unohdan tuon wordpressin käytön!

Kiitos!

Olemme palautteista todella ylpeitä ja iloisia, ja kiitämme lämpimästi kaikkia asiakkaitamme luottamuksesta ja hyvästä yhteistyöstä!