Yrittäjän oma myynti- ja markkinointisparraus

Autamme sinua erottumaan kilpailijoista sekä löytämään rohkeutta ja keinot aktiiviseen asiakashankintaan. Otat käyttöön tehokkaat markkinoinnin ja myynnin työkalut ja saat selkeän suunnitelman jatkoa varten.

Meistä saat yrityksellesi oman personal trainerin – kokeneen yrittäjäkollegan, joka todella paneutuu yrityksesi asioihin. Teemme myyntiä ja markkinointia itsekin käytännössä ja lupaamme, että työskentely kanssamme tuottaa konkreettisia tuloksia.

Hae lisää tehoja kiitetystä valmennuksesta

Työskentelystä kanssamme pidetään ja se tuottaa tuloksia. Olemme valmentaneet reilusti yli 100 yrittäjää ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa (4,7/5).


Saat käyttöösi laajan tietämyksemme ja kokemuksemme. Sinä olet oman alasi paras osaaja, mutta arjen kiire saattaa jyrätä alleen tai myynti ja markkinointi olla vierasta ja siksi jäädä vähemmälle huomiolle.

Luomme yhdessä omaan tilanteeseesi sopivan strategian sekä toimenpidesuunnitelman, jota seuraten myynti ja markkinointi tulee hoidetuksi ja vie yritystäsi kohti asettamiasi tavoitteita. Autamme päätöksenteossa ja toteuttamistyössä. Tuloksena saat asioita tehtyä sekä näyt ja kuulut kohderyhmällesi suunnitelmallisesti sekä säästät aikaa, rahaa ja vaivaa.

Yrittäjyys on yllättävän yksinäistä. Valmentaja, joka tuntee sinut ja yrityksesi, on arvokas luottamushenkilö, sparraaja ja päätöksenteon tuki.

Kasvun taakse tarvitaan tehokkaat myynnin ja markkinoinnin prosessit, suunnitellaan ne yhdessä. Olemme mielellämme myös käytännön toteutustöissä tukena.

Moni on kokeillut Ads- tai Facebook-mainoksia, kylmäsoittoja tai sähköpostimarkkinointia ja todennut ettei se toiminut. Satunnaiset tempaukset harvoin vievät määrätietoisesti kohti tavoitteita. Tarvitset toteuttamiskelpoisen (= omien tavoitteiden ja resurssien mukaisen) suunnitelman – tehdään se yhdessä!

Kun myynti- ja markkinointi pyörii tehokkaasti, saat rentoutta ja vapautta keskittyä muihin yritystoimintasi ja henkilökohtaisen elämäsi tärkeisiin asioihin.

Palvelumme sopivat kaikille yrittäjille, niin alkaville kuin jo pidempään toimineille. Asiakkaitamme ovat mm. erilaiset B2B-, suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut, eläinlääkäriasemat, sisustus- ja antiikkiliikkeet, verkkokaupat ja maahantuonti.


Anna Blankman-Haimila, myyntimentori ja business coach
OneCoach Oy

Olen tehnyt monipuolisesti töitä myynnin parissa ja työkalupakissani on käytännössä toimivaksi todettu setti menetelmiä ja oppia myynnin kehittämiseen. Tunnen erityisesti asiantuntijayrittäjien ja palveluyritysten myynnin haasteet.

Lue lisää LinkedIn’issä ja tutustu https://onecoach.fi/

Eero Peurala, planner
Good Point Consulting Oy

Markkinointiviestinnän strategian, brändin ja luovan suunnittelun ammattilainen. Konseptisuunnittelun, luovuuden ja ideoinnin kouluttaja. Yrittäjä yli 14 vuotta. Monipuolinen toimialatuntemus mm. rakentamisen ja asumisen-, terveyden-, teknologian (high tech, IT)-, liikenteen-, matkailun- sekä media-aloilta.

Lue lisää LinkedIn’issä ja tutustu https://www.goodpoint.fi/

Sari Olsio, business developer
evida Oy

Alkavien yrittäjien sparraaminen toimialasta riippumatta on lähellä sydäntäni, ja minulla onkin pitkän markkinointiuran lisäksi usean vuoden kokemus yritysneuvonnasta YritysEspoossa. Minulle tuttuja ovat niin kauneus-, hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalat, asumisen palvelut, kaupat ja verkkokaupat kuin siivous-, kiinteistönhoito-, it-, teollisuus- ja rakennusalatkin. Kurkkaa myös referenssitarinoihin.

Lue lisää LinkedIn’issä ja tutustu https://evida.fi/sari-olsio/

Kati Lanu, markkinoinicoach, yritys- ja työyhteisövalmentaja, työnohjaaja (STO ry)
Good Point Consulting Oy

Sparraan kanssasi oivalluttavalla otteella, vahvistan yrittäjyyttäsi ja uskoa tulevaisuuteen. Kirkastan markkinointistrategiaa, asiakaslupausta ja erottuvuutta sekä tehostan kanssasi markkinointia ja myyntiä konkreettisin vinkein. Olen itsekin perustanut kaksi yritystä ja omaan parinkymmenen vuoden kokemuksen konsultoinnista hyvin erilaisille toimialoille ja yrityksille – erityisesti palvelu- ja asiantuntija-aloilla, kuten hyvinvointi-, sosiaali- ja terveys-, matkailu-, rakennus-, kiinteistö- ja it-yrityksille. 

Lue lisää Linkedin’issä ja tutustu https://www.goodpoint.fi/