Startti Plus

LAUKAISTAAN YRITYKSESI MYYNTI VAUHTIIN

Text in English

Eivätkö asiakkaat vielä löydä yritystäsi? Myynnin vauhtiin saaminen on jokaisen alkavan yrityksen tiukka haaste.

Autamme sinua erottumaan kilpailijoista sekä löytämään rohkeutta ja keinot aktiiviseen asiakashankintaan. Otat käyttöön tehokkaat markkinoinnin ja myynnin työkalut ja saat selkeän suunnitelman jatkoa varten.

Meistä saat yrittäjäkollegan, joka todella paneutuu yrityksesi asioihin. Teemme myyntiä ja markkinointia itsekin käytännössä ja työskentely kanssamme tuottaa konkreettisia tuloksia. Asiakkaitamme ovat:

Asiantuntija-
palvelut

Valmentajat, kouluttajat, coachit, suunnittelijat, konsultit ja muut asiantuntijat.

Kuluttajapalvelut ja kauppa

Kauneus-, hyvinvointi-, sosiaali- ja terveyspalvelut, kiinteistönhuolto ja -välitys, maahantuonti, kaupat ja verkkokaupat.

Teollisuus, teknologia ja rakennusala

IT- ja muut teknologiayritykset, teollisuus ja rakennusala.

Palautteita asiakkailtamme

”Vahva 5/5! Kaiken kaikkiaan Startti Plus on ollut minulle tosi positiivinen kokemus. Olen saanut siitä paitsi markkinointioppia, myös tilaisuuden kehitellä ideoita yhdessä ja tuulettaa ajatuksia samalla aaltopituudella olevan kokeneen yrittäjän kanssa.” Lue koko asiakastarina.

”Olen saanut paljon apua yksinyrittäjän myyntityön kiemuroissa. Yrittäjänä olen asiantuntija, mutten myynnin asiantuntija. Yrittäjänä toimiessaan on kuitenkin monta hattua ja roolia samanaikaisesti, ja niiden pyörittämiseen tarvitsee ajoittain apua. Olen saanut sparrausta myynnin maailmassa. Ja valtavasti tukea ja vahvistusta, ajatuksia sekä konkreettisia ideoita. Arvostan sparraajan tapaa kommunikoida avoimesti ja ilman höttöä. Hän kuunteli todella herkällä korvalla ja tarttui hyvin niihin pienempiinkin, mutta ah niin olennaisiin asioihin.”

”Linjat ovat nyt selvät ja toimintaa on helppo kehittää ajan kanssa pikkuhiljaa. Myös se, että sovittiin jatkosta oli todella tärkeää, ja että saan palautetta, kun toteutan uusia markkinointi-ideoita käytännössä.”

”Sparraajalla oli tosi kiva tyyli johtaa keskustelua ja dynamiikka toimi hyvin! Erittäin asiantunteva ja kuunteleva konsultti :)”

”Sparraus toi oivalluksia ja uusia ideoita roppakaupalla! Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen lämpimästi palvelua eteenpäin.”

Hakeminen käy helposti

Täytät vain lyhyen ilmoittautumislomakkeen, johon pääset suoraan tästä. Ota pankkitunnukset esille, sillä TE-toimiston verkkolomake edellyttää vahvaa tunnistautumista. Valitse lomakkeella palveluntuottajaksi evida & co, niin pääsemme aloittamaan työt yhdessä.

Ilmoittaudu Startti Plussaan tästä!


Palvelemme koko Uudenmaan aluetta parilla klikkauksella, Zoom/Teams-etäyhteydellä. Palvelun käyttö ei edellytä ohjelman asentamista tai kirjautumista. Saat meiltä sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla pääset tapaamiseen niin puhelimen, tabletin kuin tietokoneenkin internet-selaimella.

Startti Plus 3.0 -palvelu Teamsissä

Anna Blankman-Haimila, myyntimentori ja business coach
OneCoach Oy

Olen tehnyt monipuolisesti töitä myynnin parissa ja työkalupakissani on käytännössä toimivaksi todettu setti menetelmiä ja oppia myynnin kehittämiseen. Tunnen erityisesti asiantuntijayrittäjien ja palveluyritysten myynnin haasteet.

Lue lisää LinkedIn’issä ja tutustu https://onecoach.fi/

Eero Peurala, planner
Good Point Consulting Oy

Markkinointiviestinnän strategian, brändin ja luovan suunnittelun ammattilainen. Konseptisuunnittelun, luovuuden ja ideoinnin kouluttaja. Yrittäjä yli 14 vuotta. Monipuolinen toimialatuntemus mm. rakentamisen ja asumisen-, terveyden-, teknologian (high tech, IT)-, liikenteen-, matkailun- sekä media-aloilta.

Lue lisää LinkedIn’issä ja tutustu https://www.goodpoint.fi/

Sari Olsio, business developer
evida Oy

Alkavien yrittäjien sparraaminen toimialasta riippumatta on lähellä sydäntäni, ja minulla onkin pitkän markkinointiuran lisäksi usean vuoden kokemus yritysneuvonnasta YritysEspoossa. Minulle tuttuja ovat niin kauneus-, hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalat, asumisen palvelut, kaupat ja verkkokaupat kuin siivous-, kiinteistönhoito-, it-, teollisuus- ja rakennusalatkin. Kurkkaa myös referenssitarinoihin.

Lue lisää LinkedIn’issä ja tutustu https://evida.fi/sari-olsio/

Kati Lanu, markkinoinicoach, yritys- ja työyhteisövalmentaja, työnohjaaja (STO ry)
Good Point Consulting Oy

Sparraan kanssasi oivalluttavalla otteella, vahvistan yrittäjyyttäsi ja uskoa tulevaisuuteen. Kirkastan markkinointistrategiaa, asiakaslupausta ja erottuvuutta sekä tehostan kanssasi markkinointia ja myyntiä konkreettisin vinkein. Olen itsekin perustanut kaksi yritystä ja omaan parinkymmenen vuoden kokemuksen konsultoinnista hyvin erilaisille toimialoille ja yrityksille – erityisesti palvelu- ja asiantuntija-aloilla, kuten hyvinvointi-, sosiaali- ja terveys-, matkailu-, rakennus-, kiinteistö- ja it-yrityksille. 

Lue lisää Linkedin’issä ja tutustu https://www.goodpoint.fi/Startti Plus on TE-toimiston tarjoama maksuton myynnin ja markkinoinnin neuvontapalvelu. Olemme TE-toimiston kumppani ja palveluntuottaja. Voit ilmoittautua palveluun, jos olet uusmaalainen starttirahayrittäjä.

Lue lisää:
Näin Startti Plus -palvelu etenee kanssamme