Startti Plus

Startti Plus vie kohti tavoitteita

Text in English

Saat lisää asiakkaita ja myyntiä sekä etenet määrätietoisesti kohti asettamiasi tavoitteita, kun toteutat Uudenmaan TE-toimiston tarjoaman Startti Plus -palvelun kanssamme.

Palveletko yrityksiä (B2B) vai yksityishenkilöitä (B2C)?


Miksi kannattaa valita meidät?

Edistämme juuri sinulle ja sinun yrityksellesi tärkeitä asioita. Asiakkaamme kiittävät, että kanssamme yhdessä kehittäminen on innostavaa.

Teemme myyntiä ja markkinointia käytännössä – emme vain konsultoi, vaan teemme itse sitä mitä opetamme: vaikutamme sosiaalisen median verkostoissa, myymme ja mainostamme, kehitämme palveluita ja konsepteja, tuotamme hyödyllisiä sisältöjä niin omiin kuin asiakkaidemme kanaviin.

Lisäksi tiimillämme on laaja toimialatuntemus. Asiakkaitamme ovat mm.:

Asiantuntija-
palvelut

Valmentajat, kouluttajat, coachit, suunnittelijat, konsultit ja muut asiantuntijat.

Kuluttajapalvelut ja kauppa

Kauneus-, hyvinvointi-, sosiaali- ja terveyspalvelut, kiinteistönhuolto ja -välitys, maahantuonti, kaupat ja verkkokaupat.

Teollisuus, teknologia ja rakennusala

IT- ja muut teknologiayritykset, teollisuus ja rakennusala.


Palvelemme koko Uudenmaan aluetta parilla klikkauksella, Zoom/Teams-etäyhteydellä. Palvelun käyttö ei edellytä ohjelman asentamista tai kirjautumista. Saat meiltä sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla pääset tapaamiseen niin puhelimen, tabletin kuin tietokoneenkin internet-selaimella.

Aloittavan yrittäjän paras opastaja on toinen yrittäjä! evida & co on Startti Plus -tiimi, jossa palvelua tuottaa kolme yrittäjää ja kolme yritystä yhdessä.

Startti Plus 3.0 -palvelu Teamsissä

Lue lisää ja tutustu asiantuntijoihimme:
Apua kuluttajamarkkinointiin (B2C)
Apua B2B-markkinointiin
Näin Startti Plus -palvelu etenee kanssamme

Startti Plus on TE-toimiston tarjoama maksuton myynnin ja markkinoinnin neuvontapalvelu. Voit hakea palvelua, jos olet uusmaalainen yrittäjä ja olet hiljattain saanut starttirahaa.

Voit hakea Startti Plus -palveluun TE-toimiston verkkolomakkeella (lue lisää ja hae alla olevasta linkistä). Tiimimme on yksi TE-toimiston listaamista palveluntarjoajista. Toivomme tietysti, että valitset evida & co:n palveluntarjoajaksesi.

Tilaa Startti Plus, niin kääritään hihat!

PS. Lue myös 15 kokemukseen perustuvaa neuvoa aloittavalle yrittäjälle