Startti Plus -palvelun kulku

Näin Startti Plus -palvelu etenee kanssamme

A. Saat meiltä linkin sähköiseen ajanvaraukseen, josta voit helposti varata itsellesi parhaan ajan sparraukseen.

B. Saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen pienen ennakkotehtävän.

C. Tapaat Zoom/Teams -etäpalaverissa yhden tiimimme asiantuntijoista 1,5 h markkinointi- ja myyntisparrauksessa.

D. Saat tapaamisen pohjalta selkeän ja helppokäyttöisen kehittämissuunnitelman, jonka avulla teet jatkossa myyntiä ja markkinointia tuloksekkaasti. Viimeistelty suunnitelma auttaa myös vakuuttamaan potentiaaliset rahoittajat, vuokranantajat ja kumppaniyritykset.

E. Sinulla on mahdollisuus jatkaa markkinoinnin kehittämistä 60 min. jatkotapaamisissa vielä jopa 4 kertaa – tapaamisten tavoite ja teemat suunnitellaan sinun tarpeisiisi ja kaikki asiantuntijamme ovat käytettävissäsi.

F. Bonus: tarjoamme mahdollisuuden maksuttomaan 30 min. seurantapalaveriin 1 kk varsinaisen Startti Plus -palvelun päätyttyä.

Startti Plus antaa vauhtia alkavalle yritykselle

Teemme markkinoinnin ja myynnin työkaluista ymmärrettäviä ja konkreettisia. Autamme mitoittamaan markkinoinin vaatimat resurssit oikein sekä ymmärtämään, että markkinointi on itsensä nopeasti takaisin maksava investointi, ei kulu.

Hyvin suunniteltu ei ole vielä lainkaan tehty! Käytännönläheisyys ja konkreettisuus ovat tiimimme vahvuuksia, jotka auttavat sinua menestymään Startti Plus -palvelun avulla. Työmme tuloksena ei synny pölyn makuista konsulttipaperia, vaan yrityksesi resurssien mukainen, toteuttamiskelpoinen suunnitelma sekä käytännön kokeiluja: asiakkaillesi nopeasti näkyviä myynnin ja markkinoinnin toimenpiteitä, lisää myyntiä ja kannattavaa kasvua.