Markkinointispurtti

Se tunne, kun yrityksen markkinointi on kunnossa!

Asiakkaat löytävät luokse ja suosittelevat edelleen, myynti käy… Markkinoinnin työt sujuvat ketterästi, eivätkä enää jää kiireen jalkoihin. Yritys etenee jämäkästi kohti tavoitteitaan.

Suurilla yrityksillä tähän työhön on omat markkinointiammattilaisensa, mutta paljon on tehtävissä myös pienemmillä resursseilla. Ota evidan kanssa tehokas 7 viikon markkinointispurtti, niin päivitetään yrityksesi markkinoinnin työkalupakki ajan tasalle!

Kenelle?  Pk-yrityksille, jotka kaipaavat markkinointiammattilaisen näkemystä, systemaattisuutta ja uusia ideoita markkinointiinsa.

Miten? 7 x 2 h työpaja etä-/lähitapaamisina, yrityksestä voi osallistua yksi tai useampi henkilö. Välissä itsenäistä työskentelyä yrityksen tilanteen ja tarpeen mukaan. Markkinointispurtti on yrityksesi tarpeisiin räätälöity konsultointi – ei siis ryhmävalmennus.

Mitä syntyy? Saatte modernin markkinoinnin työkaluja, tietoa omien asiakkaidenne toiveista ja tarpeista, kirkkaan kärkiviestin, tuotteistusapua tarvittaessa, suunnitelmallista sisältöä somekanaviin sekä helposti toteutettavan markkinointisuunnitelman vuodeksi.

Investointi? Markkinointispurtin hinta on 2400 eur + alv. Työ on mahdollista toteuttaa ELY-keskuksen Markkinointi ja asiakkuudet -konsultointina, jolloin kustannus yritykselle on 650 eur + alv. Tuen hakeminen on helppoa ja raportoinnista vastaa evida. Kerron mielelläni lisää!