Apua kuluttajamarkkinointiin

Tunnemme B2C-markkinoinnin haasteet

Yksityishenkilöille tuotteita ja palveluita tarjoava yritys menestyy, kun se löytyy, erottuu ja jää mieleen. Tämä edellyttää oikean kohderyhmän tehokasta tavoittamista.

Olemme mielellämme avuksi tässä työssä – niin kuin muissakin B2C-markkinoinnin haasteissa, joita voivat olla esimerkiksi:

Miten tunnistaa asiakkaiden piilevätkin tarpeet ja vastata niihin asiakasta innostavalla ja kilpailijoista erottuvalla tavalla?

Miten varmistaa tuotteiden ja palveluiden laatu, hyvä asiakaskokemus, positiiviset arvostelut ja suosittelut?

Miten valita ja ottaa haltuun oikeat myynnin ja markkinoinnin keinot, kanavat ja digitaaliset työkalut?

Mitä hyötyä muut yrittäjät ovat saaneet?

Startti Plus 3.0 ja asiakastyytyväisyys

Tiimillämme on pitkä kokemus aloittavien ja kasvavien B2B-yritysten myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä, mistä kertovat myös saamamme hienot palautteet:

”Olen saanut paljon apua yksinyrittäjän myyntityön kiemuroissa. Yrittäjänä olen asiantuntija, mutten myynnin asiantuntija. Yrittäjänä toimiessaan on kuitenkin monta hattua ja roolia samanaikaisesti, ja niiden pyörittämiseen tarvitsee ajoittain apua. Olen saanut sparrausta myynnin maailmassa. Ja valtavasti tukea ja vahvistusta, ajatuksia sekä konkreettisia ideoita. Arvostan sparraajan tapaa kommunikoida avoimesti ja ilman höttöä. Hän kuunteli todella herkällä korvalla ja tarttui hyvin niihin pienempiinkin, mutta ah niin olennaisiin asioihin.”

”Linjat ovat nyt selvät ja toimintaa on helppo kehittää ajan kanssa pikkuhiljaa. Myös se, että sovittiin jatkosta oli todella tärkeää, ja että saan palautetta, kun toteutan uusia markkinointi-ideoita käytännössä.”

”Sparraajalla oli tosi kiva tyyli johtaa keskustelua ja dynamiikka toimi hyvin! Erittäin asiantunteva ja kuunteleva konsultti :)”

”Sparraus toi oivalluksia ja uusia ideoita roppakaupalla! Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen lämpimästi palvelua eteenpäin.”

evida&co tiimin asiantuntijat apunasi

Täytät vain lyhyen ilmoittautumislomakkeen, johon pääset suoraan tästä. Ota pankkitunnukset esille, sillä TE-toimiston verkkolomake edellyttää vahvaa tunnistautumista. Valitse lomakkeella palveluntuottajaksi evida & co, niin pääsemme aloittamaan työt yhdessä.

Ilmoittaudu Startti Plussaan tästä!


PS. Lue myös 15 kokemukseen perustuvaa neuvoa aloittavalle yrittäjälle