Kehittämisverstas

Saako yrityksesi asiakkaan silmät loistamaan? Entä loistavatko henkilöstösi silmät, kun he kohtaavat asiakkaan?

Työnteko on parhaimmillaan motivoivaa, innostavaa ja tuottavaa – mahdollisuus auttaa asiakkaita omalla osaamisella. Joko tämä on tilanne sinun yrityksessäsi?

Selvitä kanssamme  miten yrityksesi voi luoda sekä asiakkaille että henkilöstölle merkityksellisiä kohtaamisia  liiketoiminnassaan.

Autamme tunnistamaan piilossa olevia mahdollisuuksia ja asiakastarpeita. Analysoimme olemassa olevia ja potentiaalisia asiakkaita sekä näiden kokemaa tai hakemaa hyötyä. Selvitämme myös mahdollisia pullonkauloja, jotka estävät yritystäsi palvelemasta asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Saat työskentelyn tuloksena joukon ratkaisuehdotuksia sekä  toteutussuunnitelman, jonka avulla pääset kehittämään toimintaasi kohti asiakasläheistä ja uudenlaista arvoa tuottavaa liiketoimintaa.

Olemme mielellämme avuksi kehittämishankkeen toteuttamisessa ja tulosten jalkauttamisessa sekä mahdollisen hankerahoituksen hakemisessa, mutta kehittämisverstas ei sido siellä ideoitujen kehittämistehtävien toteuttamista meihin.